Om os

IF Lyseng Volleyball er for dig der elsker volley, uanset niveau eller alder. Hvad enten du er et nyt talent i sporten, øvet eller decideret rutineret, så er der et hold og en plads til dig. 


Vi har både kids-volley, teen- og ungdomshold, og vores senior-hold fordeler sig på hele spektret, fra 1. division på både dame- og herresiden og helt til Oldboys-truppen med fokus på samvær, hygge og fravær fra familien.


Fælles for os alle er kærligheden til sporten og ønsket om at gøre IF Lyseng Volleyball et sted for alle. Så kig rundt, find dit drømmehold og mød op til træning, så finder vi ud af noget - eller kontakt os via information nederst på siden.

IF Lyseng Volleyball startede en aften i efteråret 1983 i Rundhøjhallen. Dengang var der cirka 10 medlemmer af blandet køn, men snart kom der flere til, og ved hver træningsaften voksede medlemstallet. Til sidst blev man nødt til at etablere en bestyrelse, og afdelingen IF Lyseng Volleyball blev stiftet på generalforsamlingen den 26. marts 1984. 


I starten fik vi Kragelundskolens to gymnastiksale hver onsdag aften, og vi kunne på denne måde træne én gang om ugen - damer og herrer hver for sig. Det første år spillede ingen af holdene med i de danske turneringer. Dette ændrede sig i 1984, hvor begge hold startede i den laveste række - serie 2. Senere fik man træningstid i Rundhøjhallen, hvor klubben stadig holder til i det daglige. 


Meget er sket siden, og klubbens hold har været aktive på alle niveauer i dansk volleyball - dog ikke i eliten. På nuværende tidspunkt har vi herre- og damehold i 1. og 2. division, samt Jyllandsserien. Derudover har vi Aarhus’ eneste aktive kids-, teen- samt ungdomsafdeling 


Klubben holder til i Rundhøjhallen, Holmevej 200, hvor alle klubbens aktiviteter er samlet.